Generieke selecteurs
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoeken in inhoud
Post Type Selectors
gebruikershandleiding
Filter op categorieën
ipad
mac

Abonneren op FotoMagico

Op deze pagina:

Selecteer Subscription… van de FotoMagico menu om de assistent voor abonnementen weer te geven.

Als je nog geen abonnementslicentie hebt, dan leidt deze assistent je door het proces om een abonnement aan te schaffen. Dit proces verschilt afhankelijk van of je FotoMagico hebt gedownload uit de App Store of rechtstreeks van de Boinx website.

Als je een abonnement hebt aangeschaft, kun je dit abonnement op al je Macs en iPads gebruiken. Je hoeft alleen maar in te loggen met hetzelfde Boinx Connect account op alle apparaten om toegang te krijgen tot de licentie van je abonnement.

Zodra je een abonnement hebt gekocht, geeft de assistent de huidige status weer:

Uw feedback

Hoe beoordeelt u uw ervaring met deze functie van FotoMagico™?